Kiinteistötoimisto Kymenvirta Oy


Asuntokaupan ja vuokravälityksen ammattilainen.

 

Me myymme kaikenlaisia asuntoja.

Hoidamme myös uudiskohteiden myyntiä.

Palvelemme asiakkaitamme Heinolan seudulla.

T

Asuntokohteemme löydät Etuovi.com ja Oikotie.fi

Asuntomyynti

Asuntokaupoissa myyminen perustuu kunnolliseen suunnitteluun ja onnistuneeseen myyntityöhön. Asunnon myymisessä on järkevää ottaa avuksi asuntokaupan asiantuntija, joka tuntee markkinatilanteen ja osaa asuntokaupan lainsäädännön. Kiinteistönvälittäjämme keskittyvät asuntosi myyntiin, hoitavat myynnin aikaiset kulut, esimerkiksi ilmoituskulut ja pitävät yhteyttä asiakkaaseen myynnin edistymisestä. Kiinteistönvälittäjän on mahdollista näyttää ja esittää asuntoasi useille kiinnostuneelle ostajaehdokkaille lyhyessä ajassa. Kun annat asuntokauppasi luotettavien ammattilaistemme hoidettavaksi, säästät aikaasi ja myymisestä aiheutuvia kustannuksia.

 

 

 

Hyvä suunnittelu myynnin pohjana

 

Hyvin hoidettu asunnonmyynti alkaa asuntomyynnin ammattilaisen, asunnostasi tekemästä hinta-arviosta. Kun pyydät meidät kotiisi, arvioimme asuntosi myyntihinnan ja myyntiajan. Näin saat ajantasaista tietoa alueesi markkinoista ja asuntojen hinnoista. Me olemme apunasi koko myyntiprosessin ajan arviokäynnistä kaupantekohetkeen.

 

 

Tutustu myytäviin kohteisiimme

 

Etuovi.com 

Ota yhteyttä

 

Asunnon myynti on prosessi

 

Kun lähdemme myymään asuntoasi, prosessiin kuuluu eri vaiheita.

 

Ensimmäisessä vaiheessa jo ennen kuin välittäjämme on käynyt kotonasi, hän selvittää ja tutustuu alueesi markkinatilanteeseen, hintatilastoihin ja tekee muita tarpeellisia taustaselvityksiä. Välittäjä tulee tutustumaan kotiisi ja antaa sinulle hinta-arvion sekä arvion myyntiajasta. Käynnin yhteydessä käydään läpi myös, miten asuntoasi markkinoidaan. Me käytämme tehokkaimpia kanavia asuntosi myyntiin. Asuntosi myynti-ilmoitukset näkyvät Etuovi.com ja Oikotie.fi- verkkopalveluissa ja lehdissä. Pääset kätevästi tutustumaan asuntotarjontaamme verkkopalveluissa, kotisivujemme kautta.

 

Toisessa vaiheessa tehdään kirjallinen toimeksiantosopimus asuntosi myynnistä. Keskustelemme ja neuvomme, mitä asioita kannattaa huomioida ennen asuntosi myyntikuvien ottamista, jotta asuntosi esittäytyy edukseen potentiaalisille ostajille.

Asuntosi myymisessä hyvät, laadukkaat kuvat esittelevät kotisi ja kertovat ostajaehdokkaalle enemmän kuin pelkät sanat.

 

Prosessin päätös on kaupanteko

 

Kolmannessa vaiheessa oma välittäjäsi esittelee asuntoasi.

Asuntoesittelyjen aikataulut sovitetaan ennakkoon ja sinulle sopiviin ajankohtiin.

Esittelyjä järjestetään tarpeen mukaan.

Välittäjäsi pitää sinut ajan tasalla myynnin edistymisestä.

Ostotarjoukset hän esittelee sinulle heti niiden tultua, jotta pääset pikaisesti päättämään, hyväksytkö, hylkäätkö vai haluatko tehdä ostajalle vastatarjouksen. Välittäjäsi on päätöksentekosi tukena.

 

Kun myyntiprosessi on edennyt sopivan ostajaehdokkaan löytymiseen ja olet hyväksynyt hänen tarjouksensa, tehdään asunnostasi kauppa.

Välittäjäsi huolehtii asuntokauppasi asiakirjoista ja järjestää kaupantekotilaisuuden.

 

Me haluamme tehdä asuntosi myynnistä mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja onnistunut asuntokauppa.

Uudiskohteet

Me hoidamme myös uudiskohteiden asuntokauppoja. Uudiskohteena voidaan pitää sellaista myyntikohdetta, joka on rakenteilla tai on vasta valmistunut kohde. Uudiskohteita voivat olla oikeastaan kaiken tyyppiset asuintalot, kerros- ja rivitalosta, omakotitaloihin.

Uudiskohteet ovat kiinnostavia kohteita asuntomarkkinoilla eritoten, koska kodin remonteista ei normaalisti tarvitse huolehtia useampaan vuoteen ja uuteen kotiin on vaivatonta muuttaa. Usein ostajaehdokkailla on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan rakennusvaiheessa kodissa käytettäviin materiaaleihin ja sisustukseen. Mahdollisuuksiin saattaa kuulua erilaiset muutostyöt, jotka tilataan erikseen ja joiden kustannukset tulevat ostajan erillisesti maksettavaksi. Me autamme asiakkaitamme muutostöissä ja kaikissa käytännön seikoissa kaupantekoon asti.

Uudiskohteemme ilmoitetaan Etuovi.com- palvelun lisäksi lehdissä. Kotisivujemme kautta pääset kätevästi katsomaan uudiskohteitamme verkkopalveluissa.

 

 

 

Ota yhteyttä
Uudiskohteet

 

Tutustu myytäviin kohteisiimme

 

Etuovi.com